Op zaterdag 21 maart a.s. is in de Mozes en Aäronkerk te Amsterdam het jongerenprogramma van de jaarlijkse Stille Omgang. Een programma dat in het teken staat van het thema ‘Luisteren’. Wat is Luisteren? Wat betekent dit begrip voor jou en hoe luister jij naar de ander? Welke vormen van Luisteren zijn er? En kunnen wij God ervaren door te Luisteren?  Het Jongeren Platform van ons bisdom organiseert de reis naar Amsterdam.

We vertrekken zaterdag 21 maart tussen 16.15-17.15 uur. Terugkomst ‘s nacht is tussen 02.00-03.00 uur. Kosten voor deelname zijn € 20,- . Meld je aan voor 16 maart a.s. via: jongeren@bisdomgl.nl. Vervoer is door car-pooling.

De jaarlijkse Stille Omgang (stille tocht) in Amsterdam is een eeuwenoude traditie en sinds enige tijd uitgebreid met een speciaal jongerenprogramma. God werkt in deze stad, met haar bewoners en de mensen die er op bezoek komen. God is bezig met jou!  Duizenden gingen je al voor. Het jongerenprogramma in de Mozes en Aaronkerk gaat vooraf aan de stille tocht door de stad.

Voor meer info: kijk op www.sojongeren.nl. Of blijf op de hoogte via facebook.com/StilleOmgang  en
instagram.com/stilleomgang

Contact met de organisatie in Amsterdam via: info@stille-omgang.nl. Kleurrijke aankondigingsaffiches van de Stille Omgang zijn verspreid naar alle parochies.

Namens het Jongeren Platform,

Marieke de Winter (voorzitter).