Uitnodiging Startdag Vastenactie Noord Nederland

In Drachten op 16 november 2019

Het thema van de Vastenactie 2020 is ‘Werken aan je toekomst’. Op zaterdag 16 november a.s. is in Drachten (Zuiderkerk) de startdag voor Noord-Nederland. Een dagprogramma voor leden van VOM-groepen, pastorale beroepskrachten, vrijwilligers voor kindernevendienst en catechese. Ook leerkrachten van katholieke scholen zijn van harte welkom! Het programma inclusief lunch is  van 10.00 uur tot 15.30 uur en wordt u aangeboden door de landelijke Vastenactie en het bisdom Groningen-Leeuwarden.

Locatie:  Zuiderkerk in Drachten, De Drift 46, 9203 GH te D, Ingang voorzijde: Wuiteweg 71,

Tel. 0512 – 539946. Parkeren kan op het terrein van de kerk.

Aanmelding vooraf is gewenst i.v.m de lunch. Graag uw voorkeur aangeven voor één van de middagworkshops.  Aanmelden bij: Lisette Winter, l.winter@bisdomgl.nl

Programma zie:Startvastenactie 2020