Dit is een uitnodiging voor een bijzondere bijeenkomst over migranten en vluchtelingen met onder meer Mgr. Van den Hout in de Der Aakerk in Groningen. Een uitnodiging om samen te vieren en solidariteit te tonen met nieuwkomers in onze samenleving.

Dit evenement staat in het teken van de internationale Caritas campagne ‘Share the Journey’ om vluchtelingen gastvrij te verwelkomen, beschermen, ondersteunen en te helpen participeren en integreren in onze samenleving. Het affiche verwijst naar een tekst van paus Franciscus: “We kunnen de toekomst alleen maken wanneer we het samen doen, zonder iemand uit te sluiten.” Samen vieren we het leven: dat doen we in Nederland op vrijdag 25 september, en ook in Groningen.

Een alliantie van organisaties waaronder coöperatie MooieBoel050, het New Life Choir Groningen, het bisdom Groningen-Leeuwarden, Vastenactie en Cordaid nodigen u van harte uit daar bij te zijn.

In een uniek programma met onder meer een voordracht van Mgr. Van den Hout, optredens van het Syrische New Life Choir, en vele mensen uit de regio die verhalen zullen delen over internationaal samenleven, dit alles onder leiding van gastvrouw en TV-presentatrice Hella van der Wijst.

Programma: Inloop vanaf 14.30 uur;

Start programma 15.00 uur;

Afsluitende borrel om 17.00 uur.

Datum en plaats: Vrijdag 25 september 2020 in de Der Aa-kerk, Akerkhof 2, Groningen.

Aanmelden: www.cordaid.nl/groningen.